KHL: Jaroslavľ potvrdil príchody Kontiolu a Loktionova

NETKY.SK • 28 November 2014, 11:43 • 2 min
KHL: Jaroslavľ potvrdil príchody Kontiolu a Loktionova

JAROSLAVĽ - Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Lokomotiv Jaroslavľ potvrdilo príchody dvojice skúsených útočníkov Petriho Kontiolu a Andreja Loktionova. Ako informuje oficiálny web mužstva, Loktionov podpísal zmluvu do konca aktuálnej sezóny, Kontiola až do apríla 2016.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný center Andrej Loktionov hral naposledy v zámorskej NHL za Carolinu, v kanadsko-americkej profilige pôsobil od leta 2009. Na jeho konte je dovedna 155 duelov základnej časti NHL s bilanciou 22 gólov a 26 asistencií, v play-off pridal dva štarty. S ruskou reprezentáciou získal na MS 2014 zlatú medailu, v ročníku 2011/2012 sa stal víťazom Stanleyho pohára s Los Angeles Kings. 

 

O šesť rokov starší center Petri Kontiola sa v úvode aktuálneho ročníka pokúšal o úspech v zámorskej NHL, no nedostal šancu v klube Toronto Maple Leafs a pôsobil len vo farmárskej AHL. Rodák zo Seinäjoki hral v predchádzajúcich troch sezónach za Traktor Čeľabinsk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies