KHL: Janus chcel remizu, kapitán Kovaľčuk ho zrušil

NETKY.SK • 12 Január 2014, 10:11 • 2 min
KHL: Janus chcel remizu, kapitán Kovaľčuk ho zrušil

BRATISLAVA - Keby bolo podľa Jaroslava Janusa, sobotňajší Zápas hviezd v bratislavskej Slovnaft aréne, by sa neskončil po 60 minútach.

slovakia

left justify in out

Brankár domáceho Slovana naskočil na ľad v 30. minúte a snažil sa "zariadiť" spravodlivú remízu v riadnom hracom čase, no to mu rýchlo zatrhol kapitán výberu Západu Iľja Kovaľčuk.

Západ v tretej tretine dominoval a v 52. minúte viedol už 16:11. Zdalo sa, že smeruje jasne za víťazstvom, no zrazu bolo rozdiel len dvojgólový. "Chcel som to zahrať na remízu," zasmial sa miláčik domácich tribún Janus. "No prišiel za mnou Kovaľčuk a povedal, 'žiadna remíza, chytaj naplno, lebo chceme vyhrať'. Tak sme to dotiahli do víťazného konca," dodal gólman výberu Západnej konferencie, ktorá nakoniec zvíťazila 18:16. Ako brankár sa vždy snaží pustiť za chrbát čo najmenej pukov, no tentoraz mu vysoký počet gólov nevadil: "Osobne som si to užil, síce padlo veľa gólov, ale o tom to je. Je to hlavne šou pre divákov a myslím si, že dnes to splnilo účel."

Aj keď išlo iba o exhibíciu, Kovaľčuk nechcel pripustiť nič iné ako výhru a pomstiť tak minuloročný neúspech, keď jeho tím prehral v Čeľabinsku s Východom vysoko 11:18. "Bolo dobré, že sme vyhrali, keďže vlani nám to nevyšlo. Bola tu skvelá atmosféra a výborná organizácia," uviedol.

Jeden z najlepších hráčov na svete si pochvaľoval aj spoluprácu v jednom útoku s Miroslavom Šatanom a Jonathanom Cheechoom. "Hralo sa mi s nimi dobre. Miro Šatan je legenda. Chceli sme, aby skóroval a nakoniec sa mu to podarilo," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies