KHL: Ján Laco nedochytal, Nazarov to nechce komentovať

NETKY.SK • 13 Október 2014, 10:30 • 2 min
KHL: Ján Laco nedochytal, Nazarov to nechce komentovať

ASTANA - Slovenský reprezentačný brankár Ján Laco nedochytal nedeľňajší duel Barysu Astana v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) doma proti Metallurgu Novokuzneck.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Liptovského Mikuláša nastúpil od úvodu duelu, no za stavu 2:2 ho v 27. min tréner Andrej Nazarov vystriedal. Dovtedy si Laco pripísal osem úspešných zásahov pri desiatich strelách súpera. Do bránky sa postavil Alexej Ivanov, pre ktorého to bol vôbec prvý štart v tejto sezóne a premiérový v drese Barysu po príchode zo Spartaka Moskva. Novokuzneck napokon uspel u súpera 5:4 po samostatných nájazdoch, rozhodujúci pokus premenil Alexander Komaristyj. Hlavný kouč Barysu, kontroverzný Andrej Nazarov, odmietol komentovať, prečo Ján Laco nedochytal nedeľňajšie stretnutie a či neutrpel zranenie. "Bez komentára," znela reakcia 40-ročného kormidelníka na všetky otázky týkajúce sa slovenského gólmana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies