KHL: Jalasvaara možno prvým hráčom v Červenej hviezde Kchun-lun

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 12:33 • 2 min
KHL: Jalasvaara možno prvým hráčom v Červenej hviezde Kchun-lun

PEKING - Skúsený fínsky obranca Janne Jalasvaara by sa mal stať jedným z prvých hráčov v novom čínskom klube Červená hviezda Kchun-lun, ktorý sa stal nováčikom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Tridsaťdvaročný rodák z Oulu pôsobí v KHL od januára 2011.

slovakia

left justify in out

Dvakrát sa podieľal na zisku Gagarinovho pohára pre Dinamo Moskva, v sezóne 2015/2016 hral za HK Soči. Svoju krajinu reprezentoval na MS v roku 2013.

 

KHL mala v ročníku 2015/2016 dovedna 28 účastníkov. Mužstvo z Pekingu bude vystupovať vo Východnej konferencii, nestane sa však najvýchodnejšie sídliacim účastníkom nadnárodnej súťaže. Naďalej by nimi mali byť Amur Chabarovsk a Admiral Vladivostok. Menoslov účastníkov nasledujúceho ročníka KHL má vedenie súťaže potvrdiť do konca júna, chýbať nebude slovenský zástupca HC Slovan Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona