KHL: Hviezdami uplynulého týždňa Jerjomenko, Zajcev a Zaripov

NETKY.SK • 29 September 2014, 14:32 • 2 min
KHL: Hviezdami uplynulého týždňa Jerjomenko, Zajcev a Zaripov

MOSKVA - Brankár Alexander Jerjomenko, obranca Nikita Zajcev a útočník Danis Zaripov sa stali hviezdami uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

V pondelok o tom informovala oficiálna internetová stránka nadnárodnej súťaže.
     

Trio určila za najlepších hráčov príslušná komisia na základe štatistík v štvrtom týždni sezóny. Brankár Dinama Moskva Jerjomenko odchytal v sledovanom období tri zápasy, na ľade nováčika HK Soči si pri víťazstve hostí 1:0 udržal čisté konto. Dosiahol pritom fantastický priemer 0,38 inkasovaného gólu na zápas a úspešnosť zásahov 98,72 percenta.
     

Honor najlepšieho obrancu si vyslúžil Zajcev z CSKA Moskva, ktorý v troch dueloch nazbieral dva body za gól a asistenciu a pripísal si takisto tri plusky. Za najlepšieho útočníka vyhlásili skúseného Danisa Zaripova z Metallurgu Magnitogorsk, ktorý v troch stretnutiach strelil tri góly a pridal k nim štyri asistencie.
     

Najlepším nováčikom uplynulého týždňa sa stal Vasilij Demčenko, brankár Traktora Čeľabinsk mal v dvoch odchytaných zápasoch gólový priemer 1,48 a úspešnosť zákrokov 95,45 percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona