KHL: Hráči Slovana už majú na účtoch novembrové výplaty, klub im ešte dlží päť platov

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 14:15 • 2 min
KHL: Hráči Slovana už majú na účtoch novembrové výplaty, klub im ešte dlží päť platov

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava z minulej sezóny dostali od vedenia klubu v úvode aktuálneho týždňa zvyšok výplaty za november 2014. Informuje o tom denník Nový Čas.

slovakia

left justify in out

"V pondelok mi na účte pípla výplata za polovicu novembra. Ešte nám klub dlhuje päť platov," cituje spomenuté periodikum jedného z hokejistov. Agent viacerých hráčov Slovana Vladimír Vůjtek ml. potvrdil, že niekoľko hráčov ho poverilo, aby v Rusku podal žiadosť na arbitrážny súd. "Ak takýto podnet dostanú, tak by mali v priebehu dvoch týždňov zasadnúť a zaslať Slovanu stanovisko. Komunikujem s vedením, aby sme situáciu vyriešili," uviedol syn bývalého trénera reprezentácie SR.


Hokejisti Slovana sa aktuálne pripravujú na nový ročník KHL v bratislavskom Lamači, o niekoľko dní sa presunú na sústredenie do slovinského Mariboru a absolvujú tam dva zápasy proti Ufe. Podľa oficiálneho klubového webu v súčasnosti "belasí" postupne podstupujú povinné lekárske prehliadky v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb na bratislavských Kramároch, v piatok ich absolvovali Cam Barker a Barry Brust.
Prvý súťažný duel v novej sezóne odohrá Slovan 26. augusta doma proti Vladivostoku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona