KHL: Hokejový útočník Sobotka zostáva v Avangarde Omsk

NETKY.SK • 27 September 2016, 13:56 • 2 min
KHL: Hokejový útočník Sobotka zostáva v Avangarde Omsk

OMSK - Český hokejový útočník Vladimír Sobotka absolvuje aj sezónu 2016/2017 v ruskom klube Avangard Omsk. V utorok o tom informoval generálny manažér účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Vladimir Šalajev.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný center, ktorý v rokoch 2007 - 2014 hral v zámorskej NHL za Boston či St. Louis, strávil v Avangarde ostatné dva súťažné ročníky. Sobotka mal s Omskom zmluvu aj na aktuálny ročník, no v septembri sa opakovane objavovali správy o jeho možnom návrate do kanadsko-americkej profiligy.

 

Dialo sa tak najmä počas Svetového pohára v Toronte, na ktorom hral aj Sobotka. "Pred chvíľou som hovoril s jeho agentom, ktorý mi potvrdil, že náš legionár sa už pripravuje na cestu do Omska. Uvoľnili sme ho na Svetový pohár, teraz k nám prichádza splniť si záväzky. Je dobre naladený a pripravený bojovať za náš klub. Je to kvalitný center a veríme, že veľmi rýchlo opäť zapadne do tímu," povedal Šalajev pre Sportfakt.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies