KHL: Grigorenko sa po troch sezónach v CSKA Moskva vrátil do Ufy

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 14:01 • 2 min
KHL: Grigorenko sa po troch sezónach v CSKA Moskva vrátil do Ufy

MOSKVA - Ruský hokejista Igor Grigorenko sa po troch sezónach v drese CSKA Moskva vrátil v rámci KHL do tímu Salavat Julajev Ufa. So staronovým zamestnávateľom uzavrel v piatok dvojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný útočník odohral v základnej časti uplynulého ročníka za CSKA 55 duelov, v ktorých strelil 23 gólov a pridal 22 asistencií. S tímom suverénne ovládol dlhodobú fázu a získal s ním zlaté medaily. V následných bojoch o Gagarinov pohár však moskovský klub nestačil vo finále play off Západnej konferencie na neskoršieho víťaza SKA Petrohrad. Hoci v sérii viedol už 3:0 na zápasy, štyrmi prehrami v rade stratil nádej na zisk prestížnej trofeje.

 

Grigorenko v minulosti pôsobil v Ufe už v siedmich sezónach a v roku 2011 s ňou získal Gagarinov pohár. Rusko reprezentoval na MS 2003 v Helsinkách aj o tri roky neskôr v Rige. Informáciu priniesol oficiálny web Ufy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies