KHL: Gregor má zatiaľ vo Vladivostoku dôveru

NETKY.SK • 11 September 2014, 11:19 • 2 min
KHL: Gregor má zatiaľ vo Vladivostoku dôveru

VLADIVOSTOK - Stolička slovenského trénera Admiralu Vladivostok Dušana Gregora je zatiaľ pevná. Jeho zverencom nevyšiel vstup do sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy, prehrali prvé štyri zápasy a spoločne s Medveščakom Záhreb sú jedinými klubmi súťaže bez zisku bodu. V Admirale sa však nechystajú v blízkom čase odvolať trénera Gregora.

slovakia

left justify in out

Admiral má za sebou štyri zápasy na klziskách súperov, v Chabarovsku prehral 4:5, v Omsku 2:4, v Astane 0:4 a v Ufe 4:6. "Po návrate tímu do Vladivostoku si sadneme s hlavným trénerom a pokúsime sa zistiť, v čom je príčina zlého štartu. Prezident klubu už naplánoval stretnutie. Môžem potvrdiť, že Gregor má momentálne dôveru, veď sezóna sa ešte len začala. Veríme nielen mužstvu, ale aj celému realizačnému tímu. Nemyslím si, že by bol problém v kádri. Predpokladám, že súčasná situácia je dočasná," povedal v rozhovore pre R-Sport generálny riaditeľ Admiralu Alexander Filippenko. 

 

Dušan Gregor je nováčikom v KHL. V minulej sezóne priviedol kazašský tím Saryarka Karaganda k triumfu vo Vyššej lige a svojou prácou upútal predstaviteľov Vladivostoku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona