KHL: Foster sa nezmestil do zostavy Slovana, Nagy s otáznikom

NETKY.SK • 7 November 2014, 10:35 • 2 min
KHL: Foster sa nezmestil do zostavy Slovana, Nagy s otáznikom

ASTANA - Do zostavy hokejového Slovana Bratislava sa na piatkový duel Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Barysu Astana (od 14.00 h) nezmestil kanadský obranca Kurtis Forster.

slovakia

left justify in out

V prvej formácii vedľa Jonathana Sigaleta nahradí čoskoro 33-ročného rodáka z Carpu Ján Brejčák. Druhú obranu vytvoria Ivan Baranka s Michalom Sersenom a tretiu Vladimír Mihálik s Martinom Štajnochom. Na šancu zasiahnuť do zápasu bude čakať Patrik Luža.

 

Do prvého útoku k Milanovi Bartovičovi a Tomášovi Surovému sa posunie Tomáš Rachůnek, ktorý nahradí Libora Hudáčka. Slovenský útočník bude hrať v tretej formácii so Slovincami Rokom Tičarom a Žigom Jegličom. Nerozdelený zostal český útok Tomáš Netík, Václav Nedorost a Michal Vondrka, štvrtú útočnú trojku vytvoria Patrick White, Mário Bližňák a Andrej Šťastný. V zostave môže prísť ešte k zmene. Zatiaľ v nej pre zranenie nefiguruje Ladislav Nagy, o jeho prípadnom štarte sa rozhodne krátko pred zápasom. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Astanou (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Backlund) - J. Brejčák, Sigalet, Sersen, Baranka, Štajnoch, V. Mihálik, Luža - T. Rachůnek, Surový, Bartovič - Netík, V. Nedorost, Vondrka - L. Hudáček, Tičar, Jeglič - A. Šťastný, Bližňák, P. White 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies