KHL: Donbas nemôže hrať v Donecku, s Levom všetko v poriadku

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 13:01 • 2 min
KHL: Donbas nemôže hrať v Donecku, s Levom všetko v poriadku

MOSKVA - Podľa viceprezidenta Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dmitrija Kurbatova by sa o osude ukrajinského tímu Donbas Doneck v tejto súťaži malo rozhodnúť ešte v utorok.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, najmä východná časť Ukrajiny v okolí Donecka sa zmieta v kríze a odohrávajú sa tam ozbrojené konflikty medzi separatistami a vládnymi silovými zložkami. Boje sa nevyhli ani miestnemu letisku.

 

"Je jasné, že Donbas v súčasnosti nemôže hrať v Donecku. Optimálnym riešením by bolo náhradné letisko. Ak si klub nájde v dostupnom regióne arénu, ktorá bude vyhovovať všetkým technickým požiadavkám, nebudeme mať dôvod klubu pozastaviť účinkovanie v lige. Dostali sme sa do ťažkej situácie, pretože hraničný čas na prijatie riešenia je tu," ozrejmil Kurbatov a na margo ďalších klubov dodal: "U Spartaka teraz nevidím šancu, s pražským Levom by malo byť všetko v poriadku. Chystáme rozpis pre 30 tímov, ale sme pripravení aj na alternatívu s 28 mužstvami." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies