KHL: Do Slovana Bratislava prichádza Tomáš Rachůnek

NETKY.SK • 28 Október 2014, 10:26 • 2 min
KHL: Do Slovana Bratislava prichádza Tomáš Rachůnek

BRATISLAVA - Káder slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovana Bratislava doplnil český útočník Tomáš Rachůnek.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník začal sezónu v konkurenčnom Metallurgu Novokuzneck, za ktorý absolvoval 14 duelov s bilanciou 1 gól a 1 asistencia. Rodák zo Zlína predtým pôsobil v HC Lev Praha, so Slovanom podpísal kontrakt do apríla 2015. V KHL doteraz odohral T. Rachůnek 50 duelov základnej časti. "Mám radosť, že po skončení svojho pôsobenia v Metallurgu Novokuzneck som dostal šancu pokračovať v KHL, a to v takom kvalitnom tíme, akým Slovan bezpochyby je. Som tu síce len pár hodín, no všetko je na špičkovej úrovni. Je tu vynikajúce zázemie, počas domácich zápasov úžasné publikum. Spravím všetko pre to, aby som klubu čo najviac pomohol," povedal podľa oficiálneho webu Slovana útočník Tomáš Rachůnek, ktorý si vybral číslo 34 a hrať môže už vo štvrtok proti Sibiru Novosibirsk.

 

Tomáš Rachůnek doteraz absolvoval 11 reprezentačných zápasov. Jeho starší brat Karel odohral v NHL takmer 400 zápasov, zahynul v septembri 2011 na palube lietadla ako hráč Lokomotivu Jaroslavľ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona