KHL: Do bránky Slovana sa vracia Janus

NETKY.SK • 22 Január 2015, 13:40 • 2 min
KHL: Do bránky Slovana sa vracia Janus

BRATISLAVA - Po šiestich stretnutiach sa do bránky Slovana Bratislava vráti vo štvrtkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy proti Atlantu Mytišči Jaroslav Janus.

slovakia

left justify in out

Bratislavčania sa od 19.00 h pokúsia ukončiť sériu šiestich domácich prehier. V tomto kalendárnom roku Slovan zo siedmich stretnutí vyhral jediné a vzďaľuje sa mu šanca na play-off. S Mytišči sa Slovan stretol v tejto sezóne dvakrát. Doma súpera zdolal 2:1 po samostatných nájazdoch, vonku vyhral rovnakým pomerom v riadnom hracom čase.

 

Janusovi bude vo štvrtok kryť chrbát mladík Samuel Baroš. Obrana bude hrať v rovnakom zložení ako v utorok proti Dinamu Minsk. Tréner Petri Matikainen premiešal útočné formácie. Ako prvé bude nastupovať trio Ladislav Nagy, Matt Murley, Libor Hudáček, slovinsko-česká trojica Žiga Jeglič, Rok Tičar a Tomáš Netík bude ako druhá. V treťom útoku nastúpi medzi Patrickom Whiteom a Andrejom Kudrnom ako center Tomáš Surový. Vo štvrtej formácii dostanú priestor Mário Lunter, Andrej Šťastný a Peter Ölvecký. Trinástym útočníkom bude mladík Dominik Rehák. Informuje o tom web Slovana. 

 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Mytišči: Janus (Baroš) - Sersen, Starosta, Štajnoch, Barker, J. Brejčák, L. Kozák, V. Mihálik - L. Hudáček, Murley, L. Nagy - Netík, Tičar, Jeglič - Kudrna, Surový, P. White - Ölvecký, A. Šťastný, M. Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies