KHL: Dištanc na jeden zápas pre obrancu Sersena

NETKY.SK • 7 September 2015, 15:47 • 2 min
KHL: Dištanc na jeden zápas pre obrancu Sersena

MOSKVA - Obranca Slovana Bratislava Michal Sersen dostal od vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) dištanc na jedno stretnutie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný bek "belasých" pyká za vylúčenie v nedeľňajšom domácom zápase proti Medveščaku Záhreb (3:2), v ktorom sa porúčal predčasne pod sprchy za seknutie do oblasti slabín súperovho útočníka Stefana Giliatiho. Sersen sa previnil už v úvodnej tretine spomenutého duelu a počas následného päťminútového oslabenia inkasoval Slovan jeden gól. Sersen nemôže nastúpiť vo štvrtok na ľade moskovského Dinama.


Trest do konca duelu dostal v spomenutom meraní síl aj hosťujúci Gilbert Brulé za napadnutie hlavy a krku Roka Tičara. Po analýze videozáznamu príslušná komisia rozhodla o tom, že kanadský útočník nedostane dištanc a môže nastúpiť v nasledujúcom zápase.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona