KHL: Dinamo Minsk má záujem o Nilssona aj Scrivensa

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 15:36 • 2 min
KHL: Dinamo Minsk má záujem o Nilssona aj Scrivensa

MINSK - Bieloruský klub Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Minsk chce pred novou sezónou získať kvalitného brankára zo zámorskej NHL a medzi kandidátmi údajne figurujú aj Anders Nilsson či Ben Scrivens.

slovakia

left justify in out

Pre portál Tut.by to potvrdil nový kouč "zubrov" Kanaďan Craig Woodcroft. "Nilsson je kvalitný brankár, ktorý to potvrdil v KHL aj v NHL. Síce ešte nemáme z rokovaní konkrétne výstupy, no diskutujeme spolu," povedal Woodcroft.

 

Dvadsaťšesťročný Švéd Nilsson v sezóne 2015/2016 chytal v NHL za Edmonton či St. Louis, vo farmárskej AHL za Bakersfield. V minulosti v zámorskej profilige pôsobil aj v NY Islanders. V KHL bol v ročníku 2014/2015 v Kazani.

 

O tri roky starší Ben Scrivens v NHL doteraz chytal za Toronto, Los Angeles, Edmonton a naposledy Montreal. Kanadu reprezentoval na MS 2014 v Minsku.


Dinamo má aktuálne zazmluvnených troch brankárov - Kevina Lalanda, Dmitrija Miľčakova a Michaila Karnauchova.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies