KHL: Ďalším úlovkom belasých sa stal fínsky obranca Taimi

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 13:21 • 2 min
KHL: Ďalším úlovkom belasých sa stal fínsky obranca Taimi

Bratislava - Vedenie slovenského hokejového klubu HC Slovan Bratislava sa dohodlo na ročnej zmluve s fínskym obrancom Tommim Taimim. Dvadsaťšesťročný bek bude aj v novej sezóne pokračovať v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL), doteraz pôsobil v Číne, kde si obliekal dres Červenej hviezdy Kchun-lun.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom oficiálny web "belasých". Taimi začal s hokejom v rodnom Pori, v najznámejšom tíme z jeho mesta Ässät odohral okrem mládežníckych kategórii aj tri sezóny najvyššej fínskej súťaže a v zbierke má z ročníka 2012/2013 majstrovský titul.

 

Ofenzívne ladený obranca sa po zisku 24 bodov v Liige rozhodol pre prvý zahraničný angažmán, v KHL posilnil Amur Chabarovsk a v 35 zápasoch nazbieral 13 bodov. Ďalšie dva ročníky nastupoval v IFK Helsinki, pred sezónou 2016/2017 sa dohodol na zmluve opäť v KHL s čínskym účastníkom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies