KHL: Ďaloga definitívne mieri do AK Bars Kazaň

NETKY.SK • 27 Jún 2015, 07:56 • 2 min
KHL: Ďaloga definitívne mieri do AK Bars Kazaň

PRAHA - Slovenský obranca Marek Ďaloga definitívne mieri do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). V priebehu piatka potvrdila Sparta Praha jeho odchod do AK Bars Kazaň. Český klub zároveň získal novú posilu do defenzívy, ktorou je skúsený Kanaďan Ryan Glenn.

slovakia

left justify in out

Prvé správy o zmene Ďalogoveho pôsobiska sa objavili ešte počas májových majstrovstiev sveta v Česku, no transfer dostal konečnú podobu až teraz. "Čakalo sa kým Kazaň podpíše zmluvu so Spartou. Aktuálne je všetko vyriešené a ak Marek prejde lekárskou prehliadkou v Kazani, tak bude prestup definitívny," vysvetlil pre klubový web športový manažér Sparty Patrik Martinec. "Markovi ďakujeme za služby, ktoré pre Spartu odviedol, a prajeme mu v novom pôsobisku veľa úspechov," dodal.

 

Odchovanec HKM Zvolen pôsobil v českej extralige uplynulé tri sezóny, dve v Pardubiciach a jednu v Sparte. V drese pražského klubu nazbieral v uplynulom ročníku v základnej časti v 48 dueloch 24 bodov (6+18) a v play off pridal jednu asistenciu v desiatich stretnutiach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona