KHL: Ďaloga bude v budúcej sezóne pôsobiť v AK Bars Kazaň

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 09:39 • 2 min
KHL: Ďaloga bude v budúcej sezóne pôsobiť v AK Bars Kazaň

MOSKVA - Slovenský reprezentačný obranca Marek Ďaloga bude hrať Kontinentálnu hokejovú ligu (KHL) v drese AK Bars Kazaň. Účastník prebiehajúcich MS v Prahe a Ostrave sa do nadnárodnej súťaže sťahuje zo Sparty Praha, informoval ruský portál championat.com. Bars na svojej oficiálnej stránke potvrdil, že s Ďalogom podpísal dvojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Odchovanec HKM Zvolen pôsobil v českej extralige uplynulé tri sezóny, dve v Pardubiciach a jednu v Sparte. V drese pražského klubu nazbieral v skončenom ročníku v základnej časti v 48 dueloch 24 bodov (6+18) a v play off pridal jednu asistenciu v desiatich stretnutiach. V kariére teraz bude pokračovať v tíme zdolaného finalistu Gagarinovho pohára.

 

Ďaloga mal síce so Spartou podpísanú dvojročnú zmluvu, ale v uplynulých mesiacoch sa ocitol v hľadáčiku klubov zámorskej NHL i popredných tímov KHL. V apríli to potvrdil športový manažér Sparty Patrik Martinec s tým, že 26-ročný obranca môže odísť z klubu za predpokladu vyplatenia odstupného.

 

Ofenzívne ladený zadák reprezentoval Slovensko aj na predchádzajúcich dvoch majstrovstvách sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona