KHL: CSKA natiahol šnúru víťazstiev na desať zápasov

NETKY.SK • 6 Október 2014, 12:45 • 2 min
KHL: CSKA natiahol šnúru víťazstiev na desať zápasov

MOSKVA - Hráči CSKA Moskva natiahli sériu víťazstiev v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) už na desať zápasov. V pondelok triumfovali v Chabarovsku 2:1 a zvládli aj druhý duel na východe Ruska.

slovakia

left justify in out

Vo Vladivostoku vyhrali v sobotu 5:0, keď dali všetky góly v presilových hrách. V pondelok využili jednu zo štyroch početných výhod. Všetky tri góly padli v prvej tretine. CSKA bolo aktívnejšie, na strely vyhralo 37:19. Oba góly Moskovčanov strelil Stéphane Da Costa.

CSKA má na svojom konte 39 bodov zo štrnástich zápasov a minimálne do večerného zápasu SKA Petrohrad so Slovanom Bratislava je lídrom celej KHL. 

Výsledok úvodného pondelkového stretnutia Kontinentálnej hokejovej ligy: 
Chabarovsk - CSKA Moskva 1:2 (1:2, 0:0, 0:0) 
Góly: 18. Pereťagin - 9. S. Da Costa (D. Denisov, Grigorenko), 16. S. Da Costa (D. Denisov) 

Ďalší pondelkový program: 
Novokuzneck - Čerepovec, Novosibirsk - Nižnij Novgorod (oba o 14.00), Chanty-Mansijsk - Ufa (15.30), Nižnekamsk - Astana (17.00), Jokerit Helsinki - Záhreb, Petrohrad - Slovan Bratislava (oba o 17.30), Dinamo Riga - Dinamo Minsk (18.30) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies