KHL: Cheechoo, Kasutin a Belov hráčmi týždňa

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:57 • 2 min
KHL: Cheechoo, Kasutin a Belov hráčmi týždňa

MOSKVA - Kanaďan Jonathan Cheechoo z Dinama Minsk sa stal najlepším útočníkom týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige. Ocenenia pre hráčov úvodného týždňa KHL dostali aj Ivan Kasutin z Nižného Novgorodu a Anton Belov z SKA Petrohrad.

slovakia

left justify in out

Cheechoo v lete prestúpil zo Záhrebu do Dinama Minsk a v prvých dvoch stretnutiach za bieloruský tím nazbieral sedem bodov za štyri góly a tri asistencie. Bývalá hviezda San Jose či Ottawy je momentálne najproduktívnejším hráčom súťaže. Kasutina z Nižného Novgorodu vyhlásila príslušná komisia KHL za najlepšieho brankára týždňa. V prvých dvoch súbojoch mal 96,08 % úspešnosť zákrokov, jeden duel zakončil s čistým kontom. 

 

Belov sa stal najlepším obrancom týždňa vďaka dvom plusovým bodom a dvom gólom vo dvoch stretnutiach. Za nováčika týždňa vyhlásili Alexeja Bereglazova z Metallurgu Magnitogorsk. Informácie zverejnil web KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona