KHL: Čajkovský prezradil, čo ich v súboji so Slovanom zradilo

NETKY.SK • 12 Január 2017, 12:36 • 2 min
KHL: Čajkovský prezradil, čo ich v súboji so Slovanom zradilo

BRATISLAVA - Slovenský obranca Michal Čajkovský sa vo farbách tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Avtomobilist Jekaterinburg v stredu večer vrátil do Bratislavy a nastúpil proti klubu, v ktorom pôsobil ako dorastenec i junior a okúsil v ňom aj seniorský hokej.

slovakia

left justify in out

V stretnutí proti "belasým" si 24-ročný obranca pripísal asistenciu pri góle na 2:0 pre hostí, jeho tím však napokon získal iba jeden bod za prehru 2:3 po predĺžení. "Bol to dobrý zápas. Veľmi sme chceli zvíťaziť a priblížiť sa k play-off, potrebujeme získavať čo najviac bodov. V Bratislave sme mali na dosah tri, ale všetko rozhodla disciplína, ktorá nás zradila," povedal Čajkovský podľa Championat.com. Pre člena širšieho kádra reprezentácie SR mal duel v Bratislave špeciálnu príchuť. "Všetci vedia, že hrať v Bratislave je vždy zaujímavé. Pre mňa bol duel o to špecifickejší, že na tribúnach som mal rodinu aj priateľov," poznamenal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies