KHL: Bratia Kosticynovci opäť spolu, zahrajú si v Torpede

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 13:04 • 2 min
KHL: Bratia Kosticynovci opäť spolu, zahrajú si v Torpede

NIŽNIJ NOVGOROD - Bratia Sergej a Andrej Kosticynovci si po trojročnej pauze zahrajú opäť spolu aj na klubovej úrovni, stretnú sa v mužstve Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Torpedo Nižnij Novgorod.

slovakia

left justify in out

Skúsení bieloruskí reprezentanti síce spolu pôsobia v národnom tíme a na májových majstrovstvách sveta v Česku boli postrachom obrán a brankárov súperov, no v klube boli spolu naposledy v závere ročníka 2011/2012 v zámorskej NHL v mužstve Nashville Predators. Starší Andrej potom zamieril do KHL a za Čeľabinsk či Soči absolvoval 175 duelov, o dva roky mladší Sergej zotrval za morom ešte jeden rok, potom hral za Omsk či Kazaň.

 

Ofenzívnu silu bratov Kosticynovcov si môžu v príprave otestovať aj slovenské kluby - Slovan Bratislava sa s Torpedom stretne v utorok 28. júla v Brne, HC Košice si zmerajú sily s účastníkom KHL v piatok 14. augusta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies