KHL: Brankár Hašek je smutný zo situácie v Spartaku Moskva

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 14:22 • 2 min
KHL: Brankár Hašek je smutný zo situácie v Spartaku Moskva

MOSKVA - Spartak Moskva sa minimálne v sezóne 2014/2015 nepredstaví v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) a vzniknutá situácia zarmútila legendárneho českého brankára Dominika Hašeka.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti už 49-ročný rodák z Pardubíc totiž práve v Spartaku ukončil bohatú kariéru. "Počul som o tom, že Spartak má veľké problémy. Klub nebude hrať v nasledujúcej sezóne a to je veľmi zlé. Spartak má históriu. Mužstvo s takými fanúšikmi a nebude hrať v KHL? Prečo sa niečo také stalo? Prečo klub niekto nekúpi? Veľmi ťažko sa počúvajú také správy o osude Spartaka. Myslím si, že v Rusku je mnoho ľudí, ktorí by mohli klubu pomôcť," cituje denník Sovetskij Sport.

 

Problémy moskovského klubu sa začali v decembri 2013 po odňatí bankovej licencie pre hlavného sponzora klubu Investbanku. Dlhy klubu voči KHL, ktorá situáciu zachraňovala a vyplácala hráčov, sa vyšplhali na hranicu 300 miliónov rubľov (6,4 mil. eur). Spartak dlhuje financie hráčom, partnerom i dodávateľom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies