KHL: Barys požiadal o skrátenie trestu pre kouča Nazarova

NETKY.SK • 23 September 2014, 07:46 • 2 min
KHL: Barys požiadal o skrátenie trestu pre kouča Nazarova

ASTANA - Kazašský účastník nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Barys Astana požiadal vedenie súťaže o skrátenie 6-zápasového dištancu pred trénera Andreja Nazarova. Znenie prípisu na adresu šéfa KHL Alexandra Medvedeva priniesla oficiálna internetová stránka klubu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný kouč pyká za výbuch zo 17. septembra počas zápasu na klzisku Admiralu Vladivostok, v ktorom hostia prehrali 2:3. Nazarova suspendovali za tri priestupky - nedisciplinované správanie, hádzanie predmetov na ľadovú plochu a obscénne gestá. Okrem toho musel Barys zaplatiť za hriešnika pokutu 160 000 rubľov. Navyše, kouč príde podľa rozhodnutia vedenia KHL o časť svojho platu. 

 

Iba 40 sekúnd pred treťou sirénou inkriminovaného duelu mali hostia príliš veľa hráčov na ploche, čo si arbitri všimli a poslali na trestnú lavicu Michaila Rachmanova. Nazarov vypenil: v návale zlosti najprv kopol uterák na ľad a vzápätí hodil po rozhodcoch fľašu s nápojom. Za to musel odísť predčasne do šatne. Ešte predtým stihol arbitrov i domáce tribúny počastovať obscénnymi gestami a vulgárnym slovníkom. Astana medzičasom odohrala dve stretnutia. Najbližšie bude v stredu 24. septembra o 15.00 h SELČ hostiť Lokomotiv Jaroslavľ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies