KHL: Bartovič sa dáva dokopy po zdravotnej stránke

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 12:27 • 2 min
KHL: Bartovič sa dáva dokopy po zdravotnej stránke

BRATISLAVA - Kapitán hokejistov bratislavského Slovana Milan Bartovič sa dáva v týchto dňoch dokopy po zdravotnej stránke a pomaly začína myslieť na novú sezónu.

slovakia

left justify in out

Počas ročníka 2013/2014 reprezentoval Slovensko na zimných olympijských hrách 2014 v Soči, na májových majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku však bude chýbať.

 

"Sezóna je veľmi dlhá a náročná, preto sa hneď po jej skončení začnem dávať vždy dokopy najmä zdravotne. Tak je tomu aj tento rok, problémy mi robia zapálené šľachy v predlaktí a chrbát. Navštevujem fyzioterapeuta, s ktorým robím prvý mesiac cviky najmä vlastnou váhou, aby sme dali rozbité telo dokopy. Hneď, ako sa budem cítiť lepšie, začnem makať na sto percent, aby som bol na začiatku leta čo najlepšie pripravený," povedal v rozhovore pre klubový web Milan Bartovič. 

 

Bratislavský tím čakajú pred novým ročníkom výrazné zmeny, hovorí sa o prestavbe kádra a príchode legionárov. "Vždy, keď sa tím posilní o kvalitných hráčov, je to len plus. Do novej sezóny potrebujeme mať čo najlepšie mužstvo a je jedno, kto odkiaľ bude. Treba, aby každý porozumel zvolenému systému, koncepcii práce. Každý dobrý hokejista môže spoločnému cieľu len pomôcť," doplnil Bartovič pre hcslovan.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies