KHL: Barker vraj pre víza nepomôže Slovanu v Jaroslavli

NETKY.SK • 10 Január 2015, 09:44 • 2 min
KHL: Barker vraj pre víza nepomôže Slovanu v Jaroslavli

JAROSLAVĽ - Slovanu Bratislava v sobotňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Lokomotivu Jaroslavľ (15.00) asi nepomôže obranca Cam Barker.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Plus jeden deň pre nevybavené ruské víza necestoval v piatok z bieloruského Minska s tímom do Jaroslavľa, ale zamieril na Slovensko. Pre defenzívu Slovana je to ďalšia citeľná rana, keďže pre zranenia chýbajú v obrane Ivan Baranka a Vladimír Mihálik. V šestke zadákov, ktorí korčuľovali vo štvrtok proti Dinamu Minsk (2:3 po sam. nájazdoch), boli aj skúsenosti v KHL naberajúci mladíci Patrik Luža a Lukáš Kozák. 

 

Dvadsaťosemročný Kanaďan Barker prišiel do Bratislavy počas vianočných sviatkov, za Slovan stihol odohrať štyri stretnutia, v ktorých nazbieral päť asistencií. V čase jeho príchodu bolo voľno na Slovensku, v ostatných dňoch zasa nepracovali ruské úrady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies