KHL: Baranka si zlomil ruku, čaká ho dlhá pauza

NETKY.SK • 23 December 2014, 08:29 • 2 min
KHL: Baranka si zlomil ruku, čaká ho dlhá pauza

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava postihla ďalšia nepriaznivá okolnosť, pre zlomeninu pravej ruky z pondelkového stretnutia s Ladou Togliatti bude šesť až osem týždňov pauzovať elitný obranca Ivan Baranka. Informuje o tom klubový profil na sociálnej sieti Facebook. Baranka sa zranil v druhej tretine duelu s Ladou, zlomeninu potvrdil aj následný röntgen. Operácia nie je nutná.

slovakia

left justify in out

Barankova absencia v druhej polovici súboja s Ladou len prehĺbila problémy v zadných radoch Slovana. Pred reprezentačnou prestávkou odišiel do Luley Jonathan Sigalet, v pondelok pre zranenia nehrali ani Vladimír Mihálik s Jánom Brejčákom. Od druhej dvadsaťminútovky preto proti Togliatti naskakoval v obrane útočník Tomáš Surový. Banskobystrický odchovanec sa zhostil svojej úlohy a v zadných radoch neprepadol. Ako obranca hral naposledy ešte ako žiak. "Je to hokejová situácia, musel som sa s tým vyrovnať. Horšie je, že sme prehrali a musíme získať body v ďalších zápasoch. Ďalší obrancovia boli vyťaženejší ako ja, fyzicky to nebolo pre mňa až také náročné. Škoda, že sme nevyhrali. Mali sme obrovskú streleckú prevahu, ale musíme dávať góly. Bodov nemáme na rozdávanie, musíme ich získavať," uviedol v pozápasovom rozhovore v mixzóne Slovnaft Areny Tomáš Surový, ktorý proti Lade otvoril skóre. Slovan napokon prehral 2:3 po samostatných nájazdoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona