KHL: Astana neplatí hráčov, situáciu rieši už aj ich asociácia

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 08:51 • 2 min
KHL: Astana neplatí hráčov, situáciu rieši už aj ich asociácia

ASTANA - V kazašskom klube Barys Astana majú dlhy voči hokejistom, ktorí nevideli výplaty podľa šéfa hráčskej asociácie Kontinentálnej hokejovej ligy už štyri mesiace.

slovakia

left justify in out

Nie je vylúčené, že Astana pre problémy nezačne sezónu. V klube chcú však urobiť všetko pre to, aby situáciu vyriešili. V uplynulom ročníku chytal v drese Barysu aj Slovák Ján Laco.


"Otázka Barysu je viac ako aktuálna. Štyri mesiace neplatia a zatiaľ sa ani nechystajú. Neviem, ako plánujú svoj rozpočet. Už v roku 2014 vyrovnali svoje dlhy až v auguste. Z roka na rok žiadajú ligu o výnimku v otázke vyplácania hokejistov. Rozumieme, že finančný rok je iný ako hokejový. Nemôžu však peniaze na januárové výplaty hľadať až v júli," povedal pre Sport-Express šéf hráčskej asociácie KHL Andrej Kovalenko.


V KHL meškajú výplaty v poslednom čase vo viacerých kluboch, finančné problémy má aj bratislavský Slovan a jeho budúcnosť v súťaži je stále otázna.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies