KHL: Andrej Šťastný by rád zostal v Slovane aj v ďalšej sezóne

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 12:26 • 2 min
KHL: Andrej Šťastný by rád zostal v Slovane aj v ďalšej sezóne

BRATISLAVA - Útočník Andrej Šťastný pôsobí v Slovane Bratislava od jeho vstupu do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a koncom apríla sa mu skončí zmluva s "belasými".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný center by rád zotrval v bratislavskom mužstve aj v budúcnosti. "S manažmentom Slovana sme sa už rozprávali o predĺžení spolupráce, definitíva by mohla padnúť budúci týždeň. V Slovane sa mi veľmi páči. Klub hrá kvalitnú ligu, má vynikajúcich fanúšikov a skvelé zázemie," povedal Andrej Šťastný pre oficiálny web Slovana. V ročníku 2015/2016 absolvoval v KHL dovedna 43 duelov základnej časti s bilanciou 13 gólov a 9 asistencií, v play-off v štyroch zápasoch proti CSKA Moskva nebodoval. "Mám za sebou najvydarenejší ročník v KHL, to sa týka bodov aj mojej hry. V prvom rade sa musím poďakovať trénerovi Říhovi za prejavenú dôveru, za ktorú som sa mu snažil odvďačiť na ľade. Spoločne v útoku s Rokom Tičarom a Žigom Jegličom nám to skvele klapalo, vytvorila sa medzi nami potrebná chémia. Som rád, že som aj ja osobne mohol svojimi výkonmi pomôcť celému mužstvu," doplnil Andrej Šťastný, ktorý chce zabojovať o miesto v reprezentačnom kádri na májové majstrovstvá sveta v Rusku. "Spravím všetko pre to, aby som podal čo najlepšie výkony a uvidíme, ako sa to vyvinie," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies