KHL: Andrej Meszároš už v Novosibirsku

NETKY.SK • 4 November 2015, 15:07 • 2 min
KHL: Andrej Meszároš už v Novosibirsku

NOVOSIBIRSK - Slovenský obranca Andrej Meszároš v utorok ráno pricestoval do ruského mesta Novosibirsk, v miestnom klube Sibir bude pôsobiť do konca sezóny 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom konto účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na mikroblogovacej sieti Twitter. Tridsaťročný bek sa na spolupráci s účastníkom nadnárodnej súťaži dohodol v závere októbra. "Prajeme nováčikovi v mužstve čo najrýchlejšiu adaptáciu," uvádza sa na klubovom twitteri.


Obranca Meszároš sa po desiatich sezónach v kanadsko-americkej profilige v lete usiloval o zmluvu v tíme Colorado Avalanche. Pravdepodobne aj vinou zranenia neuspel a hľadal iné možnosti. Rodák z Považskej Bystrice hral naposledy za Buffalo, predtým aj za Boston, Philadelphiu, Tampu Bay a Ottawu. Skúsený zadák sa zo septembrového kempu tímu Colorada vrátil so zdravotnými problémami, tie si počas októbra úplne doliečil. Andrej Meszároš bude v tíme Sibir Novosibirsk piatym legionárom, pôsobia tam aj Česi Alexander Salák, Tomáš Vincour a Švédi Calle Ridderwall s Davidom Ullströmom.


V minulosti v Novosibirsku hralo sedem Slovákov - Kristián Kudroč, Ivan Čiernik, Július Hudáček, Miroslav Kováčik, Rastislav Pavlikovský, Róbert Tomík a Erik Weissmann.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies