KHL: Amur stále nesplatil dlhy voči hráčom a trénerom

NETKY.SK • 16 December 2013, 13:31 • 2 min
KHL: Amur stále nesplatil dlhy voči hráčom a trénerom

CHABAROVSK - Funkcionári Amuru Chabarovsk ešte nevyrovnali dlhy voči hráčom a trénerom klubu Kontinentálnej hokejovej ligy. Podľa viacerých ruských zdrojov existoval verejný prísľub, že chýbajúce financie prídu všetkým na účet do 15. decembra.

slovakia

left justify in out

"Neviem, kde sa vzala informácia o 15. decembri. Tento termín u nás nepadol. Zatiaľ nemáme nič nové, nevieme, kedy budú dlhy vyrovnané," povedal podľa R-Sport tlačový hovorca Amuru Roman Pancyrev. Hokejisti i členovia realizačného tímu dostávajú od začiatku sezóny financie s veľkým meškaním. KHL už požičala klubu peniaze, vďaka ktorým splatil dlhy za september. Finančné problémy v Amure vznikli po jesenných povodniach v Chabarovskom kraji. Sponzori totiž nemohli podporovať hokej, ale museli sa venovať financovaniu náhrad škôd. Pred pár dňami disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy nevyhovela žiadosti trojice hráčov o ukončenie spolupráce s tímom pre nevyplatenie všetkých náležitostí. Jakub Petružálek, Jan Muršak a Alexej Murigyn nedostali mzdu za odvedenú prácu podľa platných kontraktov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies