KHL: Aj obranca Sersen zostáva v Slovane Bratislava

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 10:32 • 2 min
KHL: Aj obranca Sersen zostáva v Slovane Bratislava

BRATISLAVA - V hokejovom Slovane Bratislava bude naďalej pôsobiť aj obranca Michal Sersen. Tridsaťročný Gelničan sa s vedením "belasých" dohodol na podmienkach novej zmluvy na dve sezóny.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom oficiálny web Slovana. Michal Sersen v Slovane, v ktorom na začiatku milénia vhupol do seniorského hokeja, pôsobí od decembra 2012. Predtým hral v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) za HC Lev Praha či Jekaterinburg. So Slovanom získal v sezónach 2006/2007 a 2007/2008 slovenský majstrovský titul, s reprezentáciou SR striebro na majstrovstvách sveta v Helsinkách 2012. Sersen v súčasnosti bojuje o miestenku v národnom tím pre májový svetový šampionát v Rusku. Skúsený obranca v KHL odohral za Slovan 178 duelov s bilanciou 13 gólov a 43 asistencií.

 

"Okrem predlžovania kontraktov s kmeňovými hráčmi má HC Slovan 'rozrokovaných' viacero možností na posilnenie kádra v novej sezóne. Mená týchto hráčov budeme môcť v súlade s reglementom KHL zverejniť až po 30. apríli, keďže títo hokejisti sú dovtedy zmluvne viazaní inými klubmi," uvádza sa na oficiálnom webe bratislavského klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona