Khedira späť v tréningovom procese, jeho štart proti SR je otázny

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 16:58 • 2 min
Khedira späť v tréningovom procese, jeho štart proti SR je otázny

ASCONA - Futbalisti Nemecka by sa mohli v nedeľňajšom prípravnom zápase proti Slovensku spoliehať aj na služby stredopoliara Sami Khediru, ktorý sa vrátil po zranení lýtka vo štvrtok do tréningového procesu. Informoval agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Reprezentačnému kormidelníkovi Joachimovi Löwovi prišli pozitívne správy aj ohľadne ďalších zranených hráčov. Blízko k návratu je Mario Götze, ktorý pauzoval v dôsledku zlomeniny rebra. Obaja sú predbežné nominovaní na štvrtkový modelový zápas proti výberu "Nationalelf" do 20 rokov.

 

Asistent trénera nemeckej reprezentácie Thomas Schneider sa vyjadril, že zatiaľ je priskoro hovoriť o účasti Khediru a Götzeho v prípravnom zápase so Slovenskom. Dlhodobý otáznik visí aj nad Bastianom Schweinsteigerom, ktorého v druhej polovici sezóny sužovali nepríjemné zranenia. "Každý deň sa snažíme nájsť spôsob, ako ho integrovať do tréningového procesu. Vyzerá to s ním zatiaľ dobre," uviedol.

 

Dobrou správou pre Löwa je návrat Marca Reusa, ktorý sa zotavil z natiahnutého triesla. Naopak otázny je pre svalové zranenie Mats Hummels. Prípravný zápas so Slovenskom bude pre nemeckú reprezentáciu záverečným testom pred oznámením konečnej 23-člennej nominácie na EURO 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies