Khedira neplánuje odchod z Realu Madrid

NETKY.SK • 13 November 2014, 18:53 • 2 min
Khedira neplánuje odchod z Realu Madrid

MADRID - Nemecký futbalový reprezentant Sami Khedira nemá záujem opustiť Real Madrid napriek neutíchajúcim rečiam o jeho januárovom odchode. Defenzívny stredopoliar, ktorého v lete spájali s prestupom do Arsenalu Londýn či FC Chelsea, sa podľa nemeckého magazínu Kicker stále cíti byť platným členom mužstva, aj keď sa vytratil zo základnej zostavy "bieleho baletu".

slovakia

left justify in out

"Momentálne nevidím žiaden dôvod, prečo by som mal v zime opustiť klub. Je skvelé byť hráčom Realu Madrid," uviedol 27-ročný rodák zo Stuttgartu, a dodal: "Tento klub má miesto v mojom srdci a nie je tu absolútne žiaden dôvod tvrdiť, že by som chcel alebo musel odísť. Cítim, že som stále chceným členom mužstva." Khedira zasiahol v tejto sezóne pre zdravotné problémy len do štyroch zápasov úradujúceho šampióna Ligy majstrov, bez výnimky naskočil zo striedačky ako náhradník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona