Khabib: Zápasník, čo trénuje s medveďmi

NETKY.SK • 2 August 2015, 11:41 • 2 min
Khabib: Zápasník, čo trénuje s medveďmi

LAS VEGAS - Jedným z najlepších zápasníkov v UFC je Dagestánec Khabib Nurmagomedov. Doposiaľ ho v profesionálnej kariére ešte nikto neporazil, v UFC má zatiaľ 6 zápasov a má to pekne rozbehnuté k titulovému zápasu.

slovakia

left justify in out

Je zápasníkom American Kickboxing Academy, zápasí v ľahkej váhe. Nurmagomedov rád hecuje svojich súperov tým, že trénuje s medveďmi. Kto ho nepozná by si mohol myslieť, že je blázon alebo niečo podobné. Ale už roky koluje na internete video ktoré to aj potvrdzuje. Nejde iba o pár sekundové váľania sa, ale o poriadny grapplingový zápas medzi medveďom a Nurmagomedom.

 

 

Je to zaujímavé video ku ktorému sa nedávno vyjadril Nurmagomedov otec Abdulmanap Nurmagomedov. Starý Nurmagomedov je tiež majstrom bojových umení kde mu patrí čierny opasok v jude, je majstrom klasického zápasenia a samozrejme ako správny rus je majstrom aj v sambe.

 

Reportér sa ho pýtal: "U nás na západe žije Khabib v ľudských predstavách ako zápasník čo trénuje s  medveďom. Pre američanov  je  to šialené."

 

Pýtal sa ďalej "Bola to iba hra, alebo ozajstný tréning?"

 

Otec odpovedá: "Po prvé: Otec chce vždy vedieť čo dokáže jeho syn. Je škoda, že v jeho mladšom veku nemal žiadny zaujímavý zápas ako bol tento. Vonkoncom toto bola preňho skorej  akási skúška vôle ako ozajstný tréning."

 

Takže otcove slová potvrdili pravosť videa, po tomto rozhovore teda vieme aké tvrdé tréningy musel prežívať Khabib. Ale dnes môže poďakovať otcovi, lebo skóre 22-0 sa len tak nevidí!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies