Khabib Nurmagomedov vyhlásil, že by za 4 minúty zničil Conora McGregora

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 21:33 • 2 min
Khabib Nurmagomedov vyhlásil, že by za 4 minúty zničil Conora McGregora

LAS VEGAS - Ešte prednedávnom sa črtalo jedno z najväčších priateľstiev v UFC, keď talentovaný mladý Rus Nurmagomedov verejne napísal na sociálnej sieti jak sa mu páči tričko McGregora. McGregor na to hneď zareagoval, že za spoločný tréning môže byť bez problémov jeho.

slovakia

left justify in out

Slovo dalo slovo a dvaja bojovníci sa stretli po galavečeri UFC 178, kde McGregor vo veľkom štýle porazil Dustina Poiriera. Nurmagomedov mu osobne zagratuloval. Ale ako všetko dobré aj toto priateľstvo sa  rýchlo začalo rozplývať. McGregora čaká za pár mesiacov titulový zápas proti terajšiemu majstrovi José Aldovi.

 

Už teraz vyhlásil, že po výhre majstrovského opasku, bude bojovať o váhovú kategóriu nižšie ako to spravil aj vo svojej predchádzajúcej organizácií Cage Warriors. Lenže v tejto váhe sa nachádza aj Nurmagomedov a rovno aj vyhlásil, že bez problémov ho aj porazí. Nurmagomedov hneď aj reagoval, a vyhlásil, že keď bude musieť bojovať proti McGregorovi tak ho za 4 minúty zničí. A to, bez problémov!

 

Po týchto vyhláseniach, je pochopiteľné prečo si títo dvaja šoumeni padli do oka:  nekonečné sebavedomie, šou pri váženiach a celkovo okolo zápasov. Momentálne sú aj obi dvaja bojovníci najnebezpečnejšími ašpirantmi na víťazov vo svojích váhových kategóriách. Takže ak bude všetko dané možno sa tohto zápasu aj dočkáme a zistíme či Nurmagomedov dodrží slovo a zvíťazí za 4minúty alebo budeme svedkami klasickej McGregorovej popravy v prvom kole.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies