Khabib Nurmagomedov by chcel zápasiť s Pettisom aj s Diazom v jeden deň

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 13:26 • 2 min
Khabib Nurmagomedov by chcel zápasiť s Pettisom aj s Diazom v jeden deň

NEW YORK- Nurmagomedov (22-0) si pred pár týždňami odtrhol meniskus, zranenie sa mu stalo pri tréningu v AKA(American Kickboxing Academy). V octagone sme ho naposledy mohli vidieť v apríli 2014 proti Rafaelovi Dos Anjosovi.

slovakia

left justify in out

Zápas vyhral ale nešťastne si zranil koleno a odvtedy je mimo hru. Jeho fanúšikovia na zranenie reagovali na sociálnych sieťach, no  Nurmagomedov dostal hlavne negatívnu kritiku. Hneď sa k tomu aj vyjadril: "Fanúšikovia reagovali tvrdo, čo aj chápem, nakoľko ma už rok nevideli zápasiť. Ja sa tomu tiež neteším, rok bez boja nie je dobré ani pre mňa ani pre nich! Ak chcete vyhrávať treba trénovať tvrdo! Nabudúce budem trénovať určite viac s rozumom, je to pre mňa dobrá skúsenosť"

 

Tréner AKA Javier Mendez hovorí, že Nurmagomedov prišiel do telocvične, v stave keď nebol ešte v 100%-nom stave. Dohodli sa, že bude trénovať opatrne a záťaž postupne zvyšovať no toto im zjavne nevyšlo.

 

V ten istý týždeň sa zranil aj Anthony Pettis, tiež zápasí v tej istej váhe. Zranil si lakeť, mal mať zápas v 25 júla na UFC on FOX 16. Hneď nato sa do nich pustil Nate Diaz známi so svojimi konfliktmi: "Do UFC som sa dostal keď som mal 21 rokov, teraz mám na konte 23 zápasov, obi dvaja ste ako zo skla, smejem sa z vás, začiatočníci!"

 

Nurmagomedov hneď reagoval: "V poslednom zápase si bol znásilnený, tak drž hubu. Ak si chlap tak si proti mne vypýtaš zápas na október!"

 

Nurmagomedov verí, že sa do octagonu vráti v septembri, najneskôr v októbri. Jeho posledné vyjadrenie k téme sa podarilo klasicky showmansky: "S obi dvoma chlapcami by som zápasil najradšej v jednu noc!!! Títo chlapci by pre mňa znamenali ľahké peniaze. Keď mi hľadali súpera, vždy som prosil vedenie UFC o zápas s Diazom alebo s Pettisom. Ale títo chalani sa vždycky zľakli a nedali odpoveď vedeniu, či by so mnou išli do zápasu. Teraz keď som zranení, majú obaja blbé reči ako by proti mne zápasili a ako by ma porazili"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies