Kežman: Hiddink mi prezradil, že v Chelsea nahradí Mourinha

NETKY.SK • 18 December 2015, 09:33 • 2 min
Kežman: Hiddink mi prezradil, že v Chelsea nahradí Mourinha

LONDÝN - Niekdajší srbský futbalový reprezentant Mateja Kežman tvrdí, že príchod holandského trénera Guusa Hiddinka na lavičku anglického tímu FC Chelsea je už prakticky hotovou vecou.

slovakia

left justify in out

"Neviem, či je to už potvrdené a či to už klub oznámil, ale Guus mi to pred pár dňami povedal," skonštatoval podľa chorvátskeho portálu Index 36-ročný rodák z Belehradu, ktorý si v rokoch 2004-2005 obliekal dres "The Blues".
Hiddink viedol mužstvo zo Stamford Bridge krátko aj v roku 2009. Počas spomenutého angažmánu vyhral až 87 % duelov v Premier League, takúto úspešnosť nemal v minulosti žiaden z trénerov Chelsea.


"Hiddink je špičkový tréner, ktorý v každej chvíli vie, čo má robiť. Je dobrý kouč a ešte lepší psychológ. Som presvedčený, že Chelsea s ním pôjde nahor a bude jedným z favoritov na triumf v Lige majstrov," doplnil Kežman.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies