Keysová vynechá New Haven, Plíšková a Strýcová tiež

NETKY.SK • 22 August 2016, 11:33 • 2 min
Keysová vynechá New Haven, Plíšková a Strýcová tiež

NEW HAVEN - Domáca tenistka Madison Keysová sa pre zranenie svalstva na pravej strane krku odhlásila z tohtotýždňového turnaja WTA Premier Connecticut Open presented by United Technologies na tvrdom povrchu v americkom New Havene. Indispozíciu utrpela počas tréningu pri nekoordinovanom údere.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná deviatka svetového rebríčka vo dvojhre Keysová skončila štvrtá na OH v Riu de Janeiro. V semifinále nestačila na Nemku Angelique Kerberovú, v boji o bronz prehrala s Češkou Petrou Kvitovou. Teraz dúfa, že bude včas fit na newyorské grandslamové US Open (29. augusta - 11. septembra).

V New Havene mala byť Keysová trojkou podujatia, ako lucky loserka z kvalifikácie za ňu nastúpi Talianka Camila Giorgiová. Zo zdravotných dôvodov napokon nebudú hrať ani Češky Karolína Plíšková (problémy s dolnou časťou chrbtice) a Barbora Strýcová (choroba). Obe sa minulý týždeň presadili v Cincinnati v Ohiu, a to v singli, resp. debli. Zastúpi ich Ruska Jevgenija Rodinová a ďalšia neúspešná účastníčka kvalifikácie, ktorú oznámia v pondelok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies