Keyshia Cole vydá začiatkom októbra nový album

NETKY.SK • 15 August 2014, 17:04 • 2 min
Keyshia Cole vydá začiatkom októbra nový album

USA - Americká r'n'b speváčka Keyshia Cole oznámila, že jej pripravovaná šiesta štúdiovka s názvom Point Of No Return sa dostane do predaja 7. októbra.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná rodáčka z Oaklandu už z novinky predstavila tri single - Rick James (feat. Juicy J), Next Time (Won't Give My Heart Away) a She. Ako hostia by sa na albume mali objaviť aj rapperi Wale, Future, 2 Chainz a spevák August Alsina, produkčne sa na nahrávke podieľali napríklad DJ Mustard, Mike Will Made-It či Mario Winans.

 

Keyshia Cole debutovala v roku 2005 albumom The Way It Is, po ktorom nasledovali nahrávky Just Like You (2007), A Different Me (2008), Calling All Hearts (2010) a Woman To Woman (2012), pričom prvé tri menované získali v USA platinovú platňu. V rokoch 2006 až 2008 účinkovala vo vlastnej reality šou s názvom Keyshia Cole: The Way It Is, objavila sa taktiež v dráme V rytme stepu (2007). V máji 2011 sa vydala za basketbalistu Daniela Gibsona, ktorému ešte v marci 2010 porodila syna Daniela Hirama Gibsona Jr. Tento rok v marci dvojica oznámila rozchod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies