Keylor Navas vyrovnal historický rekord gólmanov Realu

NETKY.SK • 21 September 2015, 14:29 • 2 min
Keylor Navas vyrovnal historický rekord gólmanov Realu

MADRID - Posledný deň letného prestupového obdobia bol kostarický futbalový brankár Realu Madrid Keylor Navas už jednou nohou v anglickom Manchestri United ako súčasť transferu Davida De Geu do španielskej metropoly.

slovakia

left justify in out

Transfer gólmana "červených diablov" sa však nepodarilo včas administratívne dotiahnuť a Navasovi následne stačil necelý mesiac, aby si na svoju stranu naklonil vedenie aj priaznivcov "bieleho baletu".


Real Madrid odohral v aktuálnom ročníku 2015/2016 celkovo päť súťažných stretnutí. Vo všetkých sa v bránke objavil spomenutý Keylor Navas, ktorý si zakaždým udržal čisté konto. Taký výkon sa na začiatku sezóny nepodaril žiadnemu gólmanovi v 113-ročnej histórii kráľovského klubu.


Berúc do úvahy len súboje v Primera División, Navas už vyrovnal počin strážcu svätyne Realu Miguela Ángela zo sezóny 1975/1976. Vtedajšia jednotka Realu prvýkrát v ročníku inkasovala až v 5. kole po 431 minútach. Navas ho môže prekonať už nasledujúcom dueli proti Athleticu Bilbao.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies