Keylor Navas po triumfe v Las Palmas: Takto trofeje nezískame

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 09:17 • 2 min
Keylor Navas po triumfe v Las Palmas: Takto trofeje nezískame

LAS PALMAS - Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v nedeľňajšom dueli 29. kola najvyššej španielskej súťaže Primera División na trávniku nováčika Las Palmas tesne 2:1. Keďže najväčší konkurenti "bieleho baletu" cez víkend v domácom prostredí zvíťazili (Barcelona nad Getafe 6:0, Atlético Madrid nad La Coruňou 3:0, pozn.), Realu v tabuľke La Ligy naďalej patrí tretia priečka so štvorbodovým odstupom za druhým Atléticom a dvanásťbodovým za lídrom z Barcelony.

slovakia

left justify in out

"Biely balet" viedol od 24. min gólom Sergia Ramosa, no v 87. min vyrovnal William José. Rozhodnutie priniesol o dve minúty neskôr presný zásah brazílskeho stredopoliara Casemira. V nadstavenom čase dostal druhú žltú kartu Sergio Ramos a putoval predčasne pod sprchy.

 

Real akoby mal po postupe do štvrťfinále Ligy majstrov problém prepnúť na domácu ligovú súťaž. Výkon zverencov Zinedina Zidana zďaleka nebol taký presvedčivý ako naposledy v európskom pohári číslo jeden proti AS Rím.

 

"V druhom polčase proti Las Palmas sa to vôbec nepodobalo na naše najlepšie zápasy. Musíme si vstúpiť do svedomia a zodpovedne tomu čeliť. Nemôžeme ďalej hrať s takýmto nasadením. Ak chceme získavať trofeje, musíme hrať iným spôsobom," vyhlásil podľa portálu fourfourtwo.com kostarický brankár Realu Keylor Navas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies