Keylor Navas a Abby Wambachová najlepší v zóne CONCACAF

NETKY.SK • 23 December 2014, 21:36 • 2 min
Keylor Navas a Abby Wambachová najlepší v zóne CONCACAF

MIAMI - Najlepšími hráčmi Futbalovej konfederácie Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti (CONCACAF) sú za rok 2014 kostarický brankár Keylor Navas a americká útočníčka Abby Wambachová.

slovakia

left justify in out

V hlasovaní trénerov a kapitánov národných tímov, ako aj zástupcov médií i fanúšikov nasledovali za Navasom pôsobiacim v Reale Madrid jeho reprezentačný kolega z útoku Bryan Ruiz a brankár USA Tim Howard. Za Wambachovou skončila druhá stredopoliarka Kostariky Shirley Cruzová a tretie bola mexická útočníka Charlyn Corralová. 

 

Najlepším brankárom sa druhýkrát za sebou stal Howard, cenu pre trénera roka si odniesol Jorge Luis Pinto z lavičky reprezentácie Kostariky. Už spomenutý Ruiz bol autorom gólu roka, ktorý dosiahol na MS 2014 v stretnutí proti Taliansku. Mark Geiger, prvý americký arbiter vo vyraďovacej fáze svetového šampionátu, dostal ocenenie určené pre najlepšieho rozhodcu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona