Kevin-Prince Boateng sa gólom v La Lige zapísal do histórie

NETKY.SK • 24 August 2016, 07:11 • 2 min
Kevin-Prince Boateng sa gólom v La Lige zapísal do histórie

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA - Futbalový stredopoliar španielskeho klubu Las Palmas Kevin-Prince Boateng strelil víťazný gól v pondelkovom stretnutí úvodného kola v rámci tamojšej najvyššej súťaže La Ligy na pôde FC Valencia (4:2) a zapísal sa do histórie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný niekdajší reprezentant Ghany sa stal šiestym hráčom v dejinách futbalu - jediným aktívnym - ktorý skóroval v každej zo štyroch popredných európskych ligových súťaží: anglickej Premier League, nemeckej Bundeslige, talianskej Serie A aj španielskej La Lige. Informácie sú z webov livesoccertv.com a ghanasoccernet.com.

Kevin-Prince Boateng prišiel do Las Palmas v lete ako voľný hráč. Rodák z Berlína v minulosti pôsobil v Herthe Berlín, Tottenhame Hotspur, Borussii Dortmund, FC Portsmouth, AC Miláno a Schalke 04.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona