Kevin Jonas sa stal otcom

NETKY.SK • 3 Február 2014, 09:49 • 2 min
Kevin Jonas sa stal otcom

LOS ANGELES - Americký hudobník a herec Kevin Jonas a jeho manželka Danielle privítali v nedeľu 2. februára na svete svoju prvú dcéru Alenu Rose.

slovakia

left justify in out

"Nesmierne sa tešíme z narodenia Aleny Rose Jonas. Je to zlatíčko! Nemôžeme byť už viac nadšení z budovania spoločnej rodiny. Chceme sa poďakovať našej rodine a priateľom za ich lásku a podporu a našim fanúšikom za všetky ich priania," uviedli čerství rodičia vo vyhlásení pre reláciu E! News. "Milujem ju," dodal 26-ročný spevák deň po narodení dcéry prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Dvojica nemala pred fanúšikmi počas tehotenstva takmer žiadne tajnosti a pribežne sa s nimi delila o mnohé detaily súvisiace s tehotenstvom a priebehom pôrodu. Nevynechali ani informáciu o pohlaví spoločného dieťaťa. "Mnohé celebrity dlho skrývajú tehotenstvo a držia všetko v tajnosti. Prečo? Je to nesmierne radostný čas, o ktorom rozprávame svetu a z ktorého sa chceme tešiť!" povedal Jonas pre magazín Fit Pregnancy. 

Kevin Jonas sa preslávil ako člen súrodeneckej formácie Jonas Brothers, ktorá však v októbri minulého roka oznámila koniec činnosti. Spolu s bratmi Joeom a Nickom nahrali štyri štúdiové albumy: It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Kevin a bývalá kaderníčka Danielle Deleasa sa vzali v roku 2009. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona