Kevin Federline sa stal už šesťnásobným otcom

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 10:21 • 2 min
Kevin Federline sa stal už šesťnásobným otcom

LOS ANGELES - Americký tanečník, rapper, herec a model Kevin Federline sa stal už šesťnásobným otcom. Jeho manželka Victoria Prince mu cez víkend porodila už ich druhé spoločné dieťa, opäť dcérku, ktorej meno však zatiaľ nie je známe.

slovakia

left justify in out

"Slovami sa nedá opísať, akú radosť mi prinášajú deti," napísal 36-ročný Federline prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu s kvetmi a nápisom "It's a Girl" (je to dievča, pozn. SITA). "Sme veľmi šťastní, že môžeme privítať najnovšieho člena rodiny. Milujem ťa celým svojím srdcom," dodal a v odkaze označil aj manželku, s ktorou má už dvojročnú dcéru Jordan.

 

Okrem detí s aktuálnou partnerkou má Federline tiež osemročného Seana Prestona a sedemročného Jaydena s exmanželkou, populárnou speváčkou Britney Spears, a jedenásťročnú dcéru Kori a deväťročného Kaleba s bývalou snúbenicou, herečkou Shar Jackson. S Victoriou Prince, ktorá je bývalou profesionálnou volejbalistkou, sa dal dohromady v roku 2008. Dvojica sa vzala v auguste 2013 v Las Vegas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona