Kesselovci nájdu doma miesto na dve zlaté

NETKY.SK • 18 Február 2014, 10:25 • 2 min
Kesselovci nájdu doma miesto na dve zlaté

SOČI - Hokejová rodina Kesselovcov je pripravená prehĺbiť svoje zlaté rezervy. Amanda aj Phil majú na zimných olympijských hrách v Soči šancu siahnuť po najvyššej méte. Ženská reprezentácia USA už splnila svoju povinnosť a postúpila do štvrtkového "obligátneho" severoamerického finále s Kanadou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na semifinálovom víťazstve 6:1 nad Švédskom sa Kesselová podieľala jedným gólom. So šiestimi bodmi za tri góly a tri asistencie je najproduktívnejšou Američankou na turnaji. Jej brat Phil dosiahol vďaka hetriku do siete Slovinska ešte o jeden gól viac a má na konte sedem kanadských bodov - takisto je najlepší z tímu. USA teraz čakajú na svojho štvrťfinálového súpera, ktorý vzíde z utorkového česko-slovenského súboja.

"Videla som bratov hetrik, bol neskutočný. Veľmi ma inšpiroval, je to môj obľúbený hráč," priznala 22-ročná Amanda a k prípadnému zlatému medailovému súrodeneckému dvojzásahu dodala: "V rodine sa rozhodne nájde miesto na dve zlaté medaily. Ak ich privezieme, bude im patriť bezpečné miesto." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona