Keshi by mal pokračovať ako tréner Nigérie

NETKY.SK • 13 August 2014, 07:55 • 2 min
Keshi by mal pokračovať ako tréner Nigérie

ABUJA - Nigérijská futbalová federácia (NFF) tvrdí, že ponúkla reprezentačnému trénerovi Stephenovi Keshimu novú zmluvu, ktorú by mal podpísať v najbližších dňoch.

slovakia

left justify in out

NFF to oznámila v utorok bez uvedenia akýchkoľvek detailov týkajúcich sa kontraktu. V stručnom vyhlásení iba referovala, že podľa očakávania výkonného výboru by mala byť nová zmluva podpísaná oboma stranami v priebehu niekoľkých dní. Kouč s prezývkou "Veľký Boss" prevzal mužstvo Nigérie v roku 2011 a pomohol tímu k triumfu v Africkom pohári národov 2013. Po vyradení v osemfinále na tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii s Francúzskom hovoril, že chce byť viac s rodinou a hľadá novú výzvu. "Môj kontrakt sa skončil vypadnutím na majstrovstvách sveta. Nemám preto dôvod rezignovať, jednoducho nepokračujem vo funkcii. Môžeme sa dohodnúť na novej zmluve. Momentálne som voľný a hľadám si prácu," povedal svojho času Keshi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona