Kesha: Som vďačná za všetko, čo mám

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 16:15 • 2 min
Kesha: Som vďačná za všetko, čo mám

USA - Americká speváčka Kesha, ktorá si prešla rôznymi útrapami, je vďačná za všetko, čo má. Dvadsaťosemročná rodáčka z Los Angeles to uviedla v rozhovore pre magazín Vogue.

slovakia

left justify in out

"Zažila som množstvo vzostupov a pádov. Siahla som si na dno. Často som nejedla a začala som si myslieť, že vyhladovať sa až tak, že vás chytajú mdloby, je dobré. Čím to bolo horšie, tým lepšiu spätnú väzbu som mala. Vo vnútri som bola naozaj nešťastná, no ľudia mi stále vraveli, ako dobre vyzerám,“ opísala krušné chvíle interpretka, ktorá nakoniec musela vyhľadať odbornú pomoc.

 

"Nastúpila som do liečebne, kde sa špecializovali na poruchy príjmu potravy. Tam ma učili, že jedlo pozitívne vplýva na ľudské telo. Uvedomila som si, že byť zdravá je to najdôležitejšie, čo pre seba môžem spraviť. Práve teraz sa snažím prijať to, aká som. Niekedy je to náročné,“ priznala Kesha, ktorá sa podľa vlastných slov snaží myslieť pozitívne. Rozhodla sa preto napríklad ignorovať internetové diskusie. "Obklopujem sa pozitívnymi ľuďmi. Každý deň behám po pláži niekoľko míľ, meditujem a pokúšam sa vo svojom šialenom živote nájsť aspoň nejaký pokoj. Pripomína mi to, že mám byť vďačná za to, kde som i za to, čo mám, za moje telo a moju tvár - aj so všetkými nedokonalosťami,“ uzavrela speváčka. 

 

Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr dobyla americký albumový rebríček Billboard 200 s debutovou nahrávkou Animal (2010). S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies