Kesha sa predstaví v seriáli Jane the Virgin

NETKY.SK • 2 September 2015, 09:47 • 2 min
Kesha sa predstaví v seriáli Jane the Virgin

LOS ANGELES - Americká speváčka Kesha sa predstaví v druhej sezóne seriálu Jane the Virgin (2014).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná rodáčka z Los Angeles stvárni rockerku Annabelle, pričom sa objaví v druhej epizóde novej série. Ako už skôr informovali tvorcovia seriálu, v druhej sérii bude hosťovať aj Britney Spears, ktorá sa zas predstaví v piatej epizóde. Druhú sériu začnú v USA vysielať 12. októbra.


Hlavnou hrdinkou seriálu Jane the Virgin je Jane Villanueva, ktorú stvárňuje Gina Rodriguez. Jane je panna, no napriek tomu otehotnela. Nešťastnou zhodou okolností ju totiž umelo oplodnili spermiami Rafaela Solana v podaní Justina Baldoniho. Seriál má na konte nomináciu na Zlatý Glóbus v kategórii Najlepší seriál v žánroch komédia alebo muzikál, pričom Gine Rodriguez sa toto prestížne ocenenie podarilo získať.


Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr dobyla americký albumový rebríček Billboard 200 s debutovou nahrávkou Animal (2010). S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids.
Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies